Nikolaj Koppel - booking eller forespørgsel

Nikolaj Koppel

Txt © Guco

Booking af Nikolaj Koppel

Nikolaj Koppel er professionel pianist, men har siden år 2000 arbejdet som journalist. Det var i forbindelse med Talent 09 og Aftenshowet på DR, at han for alvor blev et kendt ansigt i Danmark.

Han begyndte at spille klaver allerede som 3-årig, er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har turneret som solist over det meste af verden.

Mellem 1996-2001 spillede Nikolaj Koppel i ensemblet “Mad Cows Sing”. I og med hans karriereskift til journalist, stoppede han dog med at være aktiv koncertgiver.

Som journalist var Nikolaj Koppel i en årrække redaktør for tidsskriftet Euroman. I dag er Nikolaj Koppel redaktør på DR P1 og kanalredaktør på DR P2, hvor han også er vært med Hella Joof på radioprogrammet Åbent Hus, der handler om klassisk musik for erfarne såvel som nybegyndere.

Sideløbende har han værts-roller ved flere enkeltstående begivenheder på DR1, herunder Eurovision 2014.

Foredrag med Nikolaj Koppel kan f.eks. handle om nytænkning og karriereskift, navigation mellem kulturelle modsætninger, men også om de ligheder der er mellem fin- og popkultur, på trods af at de kulturelle skel synes store.

Læs mere om Nikolaj Koppel på Wikipedia »

Kontakt os uforpligtende på tlf. 26390926 eller info@guco.dk for booking af Nikolaj Koppel.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax