Niels Christian Hvidt - booking eller forespørgsel

Foredrag om tro og helbred med Niels Christian Hvidt

Niels Christian Hvidt

Txt © Guco

Foredrag med Niels Christian Hvidt

Niels Christian Hvidt er Lektor, Cand.Theol og Theol.Dr., hvis primære interesse er forholdet mellem tro og helbred. Niels Christian Hvidt medvirker hyppigt i både danske og inter-nationale nyhedsmedier og har publiceret en række videnskabelige tidsskrifter og bog-udgivelser. Derudover er Niels Christian Hvidt også en meget populær foredragsholder.

Niels Christian Hvidt holder foredrag om bl.a.:

  • Det kristne profetbegreb, som giver et generelt overblik over kristen profeti.
  • Kunstens undere, hvor der fortælles om den religiøse kunst og dens store betydning samt den billedlige illustration og intensivering af Bibelens mest magiske og fascinerende fortællinger.
  • Tro og helbred, som giver et overblik over dette fremvoksende forskningsfelt, der tyder på, at troen og dens ressourcer hjælper patienter til at finde styrke, håb og trøst til at blive helbredt.
  • Kristne mirakler, som tager udgangspunkt i, hvordan man i det hele taget definerer mirakler, og hvor vigtige Bibelens beretninger har været for vesterlandsk kulturhistorie.

Kontakt os uforpligtende for info og booking af foredrag med Niels Christian Hvidt på info@guco.dk eller tlf. 26390926.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax