Mikkel Beha Erichsen - booking

Mikkel Beha er meget populær som foredragsholder og ordstyrer

Mikkel Beha Erichsen

Txt © Guco

Om Mikkel Beha Erichsen

Mikkel Beha Erichsen har i sit 25 årige arbejdsliv bevæget sig rundt i alle hjørner af dansk TV. Han var med ved Kanal 2’s start i midten af 80’erne som børne og ungdomvært på DR B&U. Producer på prisbelønnede dokumentarprogrammer til værtsvikar på Robinson, redaktionschef og TV2- redaktør på de helt store underholdningsshows.

Han har været serieproducer for Discovery Channel International og de sidste 2½ år vært på Go´Aften Danmark og nu Go’ Morgen Danmark.

Arbejdet og Mikkel Beha Erichsens eget liv har bragt ham rundt i alle lag af Danmark og givet ham evnen til at komme ind på livet og tale godt med næsten alle mennesker.

Med en opvækst på Nordkaperen var grunden lagt til et liv, hvor han som skipper sammen med sin egen familie har sejlet store dele af verden tynd. Mikkel Beha Erichsens arbejde har bragt ham fra Tahiti til Bangladesh, fra USA til Rusland og det meste af Europa. Mikkel er en levende fortæller, der kan give sine tilhørere et sus fra enten den store vide verden eller vores egen TV-verden.

Booking af Mikkel Beha Erichsen kontakt tlf. 26390926 eller info@guco.dk


Mikkel Beha Erichsen foredrag:

1. Til søs med Mikkel Beha Erichsen – ”Kurs Mod Fjerne Kyster”

Siden Mikkel NBeha Erichsen var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv.

En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden, og alle de udfordringer der følger med, når man slipper fortøjninger til den velkendte hverdag og tager på eventyr. Mikkel fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid, det indimellem kan være, for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Mikkel viser billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra TV-serien ”Kurs Mod Fjerne Kyster” og fortæller om alt det, man ikke ser på TV.

Mikkel Beha Erichsen er en engageret og levende fortæller, der med stor glæde deler ud af de mange oplevelser køjesækken er fyldt med efter at have rejst verdenen tynd med sin familie.

2. En Go Aften med Mikkel Beha…eller Tal Ordentligt

En aften med Mikkel Beha Erichsen vil kunne inspirere og motivere til at få det bedste ud af sine medarbejdersamtaler, kundemøder eller jobsamtaler, eller bare vække nysgerrigheden og lysten til at tale godt med hinanden i hverdagen.

Mikkel fortæller om og viser både gode og dårlige eksempler fra sit arbejde med at interviewe små 2000 mennesker årligt og skulle få dem alle til at levere deres bedste på direkte TV. Alt lige fra statsministre til generte, vestjyske børn, krukkede internationale popstjerner, flirtende sexologer og mennesker i deres livs sorg eller krise.

Hvordan får man folk til at føle sig trygge? Hvordan skabes en fælles kontrakt om samtalens forløb? Hvordan får man mennesker til at åbne sig og fortælle? Hvordan bliver man en god lytter? Og hvor går grænsen mellem at være personlig og privat.

Mikkel Beha Erichsen inviterer folk ”på scenen” til en samtale og viser i meget konkrete eksempler, hvad der virker og hvilke spørgsmål eller metoder, man helt sikkert skal undgå. Der gives eksempler på god og dårlig spørgeteknik, godt og dårligt kropssprog og alt det andet, man skal huske på, når man skal vinde et andets menneske fortrolighed og give dem lysten til at dele deres historie.

Mikkel Beha Erichsen er en humoristisk og levende fortæller, der ikke er bange for at give eksempler på sine egne bommerter eller pinlige episoder.

3. Rejs med børn

Mikkel Beha Erichsen voksede selv op som barn på Nordkaperen. Som 23-årig blev han far til sin første søn, og siden da har han og konen rejst verden tynd med deres nu 3 sønner.

Mikkel fortæller om hvordan han selv som 8-årig havde sit første flaskedyk med sin far og glæden ved at kunne give det videre til sine egne unger. Om hvordan børn er den bedste åbner af alle, når man gerne vil møde nye mennesker ude i verden, og hvordan lykken findes i at stå op om morgenen uden andre planer end at spørge hinanden, hvad dagen skal byde på.

Tag med på en rejse uden for Lalandias trygge rammer, derude hvor man faktisk – børn som voksne – er afhængige af hinanden, for at rejsen skal lykkes, og at alle kommer helskindet igennem.

Mikkel Beha Erichsen giver praktiske anvisninger på, hvordan man sagtens kan undervise sine børn selv… eller lade være. Hvordan man laver fælles spilleregler, der gør det muligt at leve meget tæt sammen 24 timer i døgnet og finde en måde at være sammen på, hvor respekt, ansvar og tolerance er nøgleordene. Om glæden ved at vågne op med sine unger hver morgen og vide at denne dag, er en af den slags alle i familien vil kun huske resten af livet. Men også om hvordan det er for en 13-årig at sidde på en øde ø med sine forældre, når man nu hellere ville være hjemme i Danmark og gå til fodbold.

Familiens fælles rejser tæller bl.a. 3 måneders togt med Nordkaperen i Fiji-øgruppen, 10 måneders sejlads fra Danmark til Guatemala, 8 måneders togt i Sydøstasien, rejser i Europa og Skandinavien. Men også om nogle af de bedste ture når hele flokken tager til Vesterhavet for at surfe i en efterårsstorm, og alle sover bag i familiens gamle varevogn.

4. Rejser i 51 lande

Da Mikkel Beha Erichsen var 6 måneder gammel, købte hans mor og far Nordkaperen sammen med nogle venner, og dermed var hans skæbne så at sige besejlet. Siden da har han besøgt 51 lande rundt om i verden. Dels med Nordkaperen, men også som skipper på eget skib, som rejsende journalist og på eventyr med sin egen familie.

Mikkel Beha Erichsen viser billeder og tv-klip og fortæller om glæden ved at se en ny horisont dukke op af disen, om frygten ved at stige 900 meter ned i en Polsk kulmine, venskabet med en polynesisk høvdingesøn, om at lyve sig ind på en systue i Bangladesh under påskud af at være tøjindkøber og spændingen ved at tage på natlig harpunjagt med gode venner og en hel masser hajer.

Mikkel Beha Erichsen bliver ofte mødt med sætningen; ”Hvor er du heldig sådan at kunne rejse rundt”. Ja, men det er ikke helt den fulde sandhed! For alle rejser har sine omkostninger og ofte et stort forarbejde for at kunne lykkes. Mikkel fortæller om hvordan familien har indrettet sig i et kolonihavehus og aldrig har ejet en bil til over 18.000 kr for at kunne få råd til at rejse, om hvordan man er nødt til at dygtiggøre sig for at kunne reparerer sin egen motor, eller sy sit eget sejl. Men også om glæden ved at det så faktisk lykkes, og det sus det er, når man oplever for alvor at stå med sit eget liv i hænderne.

I sit arbejde som TV-journalist har Mikkel Beha Erichsen bl.a. rejst i Mellemamerika, Asien, Afrika, Rusland og det meste af Europa. Med familien tæller turene bl.a. togter med Nordkaperen og eget skib i Stillehavet, Sydøstasien, Caribien, Syd og Mellemamerika.

Et rejseforedrag med Mikkel Beha Erichsen kan skræddersys til at handle om at rejse som TV-Journalist, om at sejle rundt i verden, at rejse med børn eller bare en god blandet omgang om glæden og vigtigheden ved at bevæge sig uden for andedammen…Og forpligtigelsen til at gøre det, når vi nu faktisk på et dansk pas kan rejse til 147 lande uden visum.

5. Bag om Go morgen Danmark (ikke muligt pt.)

Mikkel Beha Erichsen tager med masser af klip fra Go morgen Danmark og ”back-stage-klip” sine tilhører med en tur bag kulisserne på Go morgen Danmark.

Hvert år gæster 3-4000 mennesker Go morgen Danmark. For mange af dem er det deres første og måske eneste gang på TV. Det forpligter som vært, for alle har ret til at få den bedst mulige behandling fra de bedst muligt forberedte værter. Mikkel fortæller om, hvordan man finder frem til hjertet af historien. Den historie som er allermest vigtig, nærværende og interessant for alle seerne at kigge med på. Uanset om det er vores statsminister, en kvinde der er blevet moppet hele sit liv eller en professionel kok, der gerne vil blære sig med nogle rasende fine retter.

Hvad er en god “Go morgen Danmark historie”, og hvorfor er der nogen mennesker, der aldrig kommer i morgen-TV? Hvem ville vi gerne have besøg af, men som altid takker nej? Hvordan kan man den ene morgen hygge sig og lave mad med 4 partiledere og næste morgen have dem inde til et kritisk interview? Hvorfor får Annie Fønsby taletid i Go morgen Danmark, når 400 elever, der demonstrerer mod lukningen af deres skole, ikke kommer ind. Hvad foregår der bag kulisserne i de pauser, hvor nyhederne sender? Og hvordan er det muligt at have et job, hvor dét at have en dårlig dag bare ikke er en mulighed?

Mikkel Beha Erichsen viser en masse eksempler på historier, der er gået godt, men også dem, hvor det hele bare gik galt, og værten måske alligevel ikke havde sin bedste dag.

Sæt en aften af til at sige Go morgen til Mikkel Beha Erichsen og få et ærligt, lærerigt og humoristisk kig ind bag kulisserne på Danmarks mest sete TV-program.

Ordstyrer/moderator

Mikkel Beha Erichsen er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen. Uanset om I har brug for en konferencier, en ordstyrer til en debat, en interviewer eller måske en kombination af det hele, er han et stærkt kort at have på hånden.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 26390926 eller info@guco.dk for info og booking af Mikkel Beha Erichsen.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax