Massoud - booking eller forespørgsel

Massoud

Txt © Guco

Fra islam til kristendom

Spændende foredrag om mødet med den danske kultur.

Massoud er født i Teheran, Iran i 1970 og tidligere muslim. Han voksede op i Shahens tid og var 9 år gammel, da Khomeini kom til magten i Iran. Massouds far var praktiserende muslim og opfordrede Massoud til at studere Koranen og leve som en trofast muslim. Hans mor var religiøst åben og interesseret i blandt andet kristendommen.

Da krigen rasede mellem Iran og Irak i 1986, blev Massoud som 15-årig kaldt ind til aktiv militærtjeneste, men han fandt krigen absurd og meningsløs. Med den ene fod i gips og på to krykker flygtede han gennem de kurdiske bjerge til Tyrkiet og videre til Danmark.

Efter studentereksamen gik Massoud i gang med international markedsøkonomi og startede egen virksomhed, som han drev i fem år, indtil Jesus viste sig for ham i en bemærkelsesværdig drøm og kaldte ham til tjeneste.

I 1997 blev “Mohabat” – eller Church of Love – en realitet, og Massoud har været daglig leder for de farsitalende menigheder i Danmark siden. I dag er han både sognepræst i Den Danske Folkekirke og migrantpræst på landsplan.

Massoud Fouroozandeh har vundet en række priser og fået gode anmeldelser på sine bøger og for sit store integrations- og missionsarbejde i Danmark. I 2011 fik han tildelte Kristeligt Dagblads Pris for sin store indsats som brobygger mellem Folkekirken og migrantkirker i Danmark.

Dansk-iraneren er endvidere blev symbol på religionsfriheden, fordi han ”taler et klart sprog over for dem, der ved vold og trusler vil gøre åndsfrihed til tvang”, sagde formanden for KDs bestyrelse, Hans Skov Christensen, i sin begrundelse for pristildelingen.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@guco.dk for info og booking af foredrag med Massoud.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax