Jesper Lindgren Hejlesen - booking

Jepser Hejlesen er tidligere marketingchef for BilBasen og Bellevue Tour

Jesper Hejlesen

Txt © Guco

Book et foredrag med idé-mageren og den verbale humøreksplosion Jesper Hejlesen

Alt, hvad der driver os mennesker, er ideer, nogle af dem er små, og nogle af dem er store og visionære, men før vi kan handle, skal der ligge en ide bagved. Det betyder, at vi alle kan være kreative, vi kan allesammen få ideer, og vi kan have det sjovt imens.

Jesper Hejlesens foredrag sætter kreativitet og ideer i spil på alle planer, uanset om det handler om, hvad du skal bruge de næste ti minutter på, eller hvad du vil bruge dit liv på. Hvad du skal lave til aftensmad, hvordan din jobansøgning skal indledes, hvad dit firma skal producere, hvordan vi hurtigst kan bosætte os på Mars.

Kom og bliv inspireret til et liv med ideer, udvikling og kvalitet – et rigere og sjovere liv.10 års erfaring fra marketingbranchen som blandt andet marketingchef for BilBasen og Bellevue Tour har givet Jesper Hejlesen en indsigt og et fundament i forhold til kreativitet, innovation og udvikling.  Ledelsesopgaverne har skærpet forståelsen for, at mennesker er forskellige, og at det meste kan løses med et smil, et ”kom igen!” og en god ide.

Jesper Hejlesens centrum er ideer, kreativitet og innovation, men indgangsvinklerne er mange, fordi ideer bruges alle steder, så uanset om du skal have inspiration til fornyelse, vækket dem der sover, ændret adfærd eller adspredelse med indhold, så er foredraget med Jesper og hans energi, evner og humøreksplosion garanti for værdi.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@guco.dk for info og booking af foredrag med Jesper Hejlesen.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax