Jakob Illeborg - booking eller forespørgsel

Jakob Illeborg

Txt © Guco

Booking af foredrag med journalist og musiker Jakob Illeborg

Jakob Illeborg er et multitalent, der formår at kombinere erfaringer fra sin baggrund som sanger og musiker med sit journalistiske virke.

Siden midt 1990’erne har Jakob Illeborg haft base i London. Her udgav han plader med bandet “Warwick Avenue”, men besluttede sig for at prøve journalistvejen. Det viste sig hurtigt, at Jakob Illeborg ikke bare er en god musiker, men også en fremragende journalist.

Jakob Illeborg er Danmarks første globale korrespondent og har udgivet bogen “Danmark set udefra”, som sætter den danske samfundsdebat i internationalt lys.

I dag arbejder han TV-vært på DR2 Dagen, der kombinerer journalistik med bl.a. live musik. I 2013 kom Jakob Illeborg igen tilbage til musikken med soloudgivelsen “Tilfældets Gud”.

Jakob Illeborg har en fantastisk almen viden samt indsigt i globale forhold, og man mærker straks, at der er tale om en mand, som er vandt til at stå på scenen som musiker og foredragsholder.

Publikum kan forvente at blive underholdt, mens de får et foredrag, som er skræddersyet til dem på dansk eller engelsk f.eks. om globale tendenser, britisk politik og historie, London, kultur, sport eller musik.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@guco.dk for yderligere info og booking af Jakob Illeborg.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax