Christine Feldthaus - booking eller forespørgsel

Livsstilsekspert

Christine Feldthaus

Txt © Guco

Christine Feldthaus blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, da hun dukkede op som livsstils-eksperten i TV-programmet “Kender du typen?” på DR1. Siden har hun også medvirket i en række andre TV-udsendelser.

Men Christine Feldthaus’ baggrund er en ganske anden. Hun er det levende bevis på, at “man kan, hvad man vil”. Fra uddannelsen som lægesekretær tog hun springet ind i kommunikations- og reklamebranchen, og selvom hun er selvlært, formåede hun at springe opad den karrieremæssige rangstige ved hvert jobskifte, så hun på 20 år endte i en direktør-rolle.

Alt i alt har Christine Feldthaus bevæget sig indenfor en branche, som har givet hende en stor erfaring indenfor forskellige personlighedstyper og målgrupper.

Siden 2004 har Christine Feldthaus haft sit eget firma, og i 2008 udgav hun bogen “Feldthaus skruer ned”, en bog om at tænke miljøvenlighed ind i dagligdagen.

Hvad der gør Christine Feldthaus så speciel, er hendes helt enestående engagement og evne til at gennemskue de strømninger, der er i samfundet lige nu. Hun leverer sine bastante holdninger på en uhøjtidelig og humoristisk facon, der betyder, at hun kommer godt afsted med at holde foredrag om det meste lige fra kønskamp til proteserens og inkontinens.

Kontakt tlf. 26390926 for booking af foredrag med Christine Feldthaus.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax