Foredrag - Booking eller forespørgsel

Vi booker de mest efterspurgte foredrag & foredragsholdere

Booking af foredrag

Txt © Guco

Foredrag for enhver smag

Guco Booking og Management repræsenterer en lang række af landets mest rutinerede og eftertragtede foredragsholdere. Vi arbejder profes-sionelt med formidling af foredrag,
og i tæt samarbejde med både vores foredragsholdere og kunder udvikler og arrangerer vi foredrag til ethvert formål landet over.

Hver dag arbejder vi for at yde den bedste professionelle rådgivning og inspiration og for at finde den helt rigtige foredragsholder til netop dit arrangement. Vi er i direkte kontakt med vores foredragsholder og meget opmærksomme på altid at sikre en god dialog mellem arrangør og foredragsholder for derved at skabe det bedst mulige foredrag.

Guco Booking og Management tilbyder alle typer af foredrag indenfor alle prisklasser og har stor erfaring med arrangementer til både små og store virksomheder, regioner, kommuner, foreninger, skoler osv. Vi formidler kontakten mellem dig og din foredragsholder og kan hjælpe med alt fra foredrag der underholder, giver stof til eftertanke eller er debatskabende til foredrag om emner som motivation, kommunikation, stress, trivsel, sundhed og livskvalitet. Med vores erfaring og udbud af populære og kompetente foredragsholdere sikrer vi et succesfuldt arrangement efter dine behov og ønsker.

De fleste foredragsholdere tilbyder foredrag med flere og til tider meget forskellige emner. Derfor har vi af hensyn til overblikket valgt ikke at emne-inddele, men alfabetisk ud fra foredragsholderens fornavn.

Udbuddet af gode danske foredragsholdere og foredrag udvikler sig konstant, og vi holder os hele tiden opdaterede. Derudover kan mange af vores foredragsholdere også bookes som ordstyrer, moderator og konferencier m.m. Vi booker også navne, som ikke er præsenteret på siden, så tøv ikke med at kontakte os for booking af andre foredrag.

Vi tilbyder hurtig og professionel formidling og hjælper med at finde den helt rigtige foredragsholder til jeres næste arrangement.

Få hurtigt svar på spørgsmål vedrørende info og booking af foredragsholdere. Send os en uforpligtende forespørgsel på tlf 26390926 eller info@guco.dk og lad os hjælpe.

 

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax