Aarhus Jazz Orchestra - booking eller forespørgsel

Aarhus Jazz Orchestra

Txt © Guco


Booking af Aarhus Jazz Orchestra

De er nok mere kendte som “Klüvers Big Band” opkaldt efter Jens Klüver, som stod i spidsen for Aarhus Jazz Orchestra fra de startede i 1977 indtil 2012, hvor Lars Møller overtog. Og det er ikke bare et hvilket som helst big band. Det er et af Skandinaviens førende big bands.

Aarhus Jazz Orchestra spiller 70 koncerter om året og har gennem årene spillet med et utal af kendte solister fra Danmark såvel som fra hele verden. De har bl.a. turneret med Kurt Elling, optrådt med John Scofield og prøvet kræfter med heavy-rock på SPOT-festivalen i 2012.

Men Aarhus Jazz Orchestra spænder endnu bredere. Hvert år bliver det også til en række koncerter på skoler for 3.-5. klasser, hvor børnene bliver revet af big bandet, selvom musikken nok er ny for dem og helt anderledes, end hvad de ellers ville blive præsenteret for.

Aarhus Jazz Orchestra har flere af landets dygtigste jazzmusikere og er et orkester, der besidder et utroligt overskud. Aarhus Jazz Orchestra fornyer sig, afprøver stilarter og udstråler tydeligt, at de har det sjovt, mens de gør det.

Kontakt os uforpligtende for information om mulighederne og booking af Aarhus Jazz Orchestra.

Booking på tlf. 26390926 eller info@guco.dkRing og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax